TeamHeijn, online roostersysteem speciaal ontwikkelt voor de supermarkt en bouwmarkt sector. Eén systeem met: een shiftplanner, rooster, vrij vraag regelaar, open-diensten vuller, logboek en statistieken!

Gemaakt door en voor super- en bouwmarkten

TeamHeijn is gemaakt voor supermarkten en bouwmarkten die orden willen scheppen in hun rooster- en persoonszaken. Het is in deze tijd niet meer denkbaar dat TeamHeijn zich online alleen maar bezigheid met roosterzaken aangezien TeamHeijn een online aanspreekpunt is. Daarom heeft TeamHeijn aantal nieuw functies, om zowel het management als de werknemers antwoordt geeft op alle zaken, acties uit te voeren en zelfs werknemers te stimuleert.

Ontdek de verborgen kracht van één team!

De kracht van TeamHeijn zit hem dus niet alleen in overzicht en statistieken, maar ook in ons hoogste doel: uw bedrijf als 1 team laat functioneert zonder miscommunicatie. In tegenstelling tot andere programma’s kunnen werknemers op eigen initiatief problemen voor u oplossen, vandaar de naam Team-Heijn!

Altijd up-to-date

TeamHeijn is een speciaal ontworpen online roosterprogramma/roostersysteem voor supermarkten & bouwmarkten en wordt aangeboden door Crefick. Omdat TeamHeijn een online dienst is betekent dit voor uw supermarkten of bouwmarkten: lage prijs en zelfs in de meeste gevallen winst uit deze investering, overal beschikbaar, altijd up-to-date en voorzien van de laatste updates zonder dat u uw hand er voor hoeft uit te steken. Daar houdt Crefick zich namelijk vol op mee bezig.

Toegankelijk voor jong en oud

Roosterprogramma zijn ingewikkeld dat is eerst wat bij uw op komt, dat klopt! TeamHeijn is een roosterprogramma/roostersysteem, ook dat klopt! Maar er is één groot verschil. TeamHeijn is gemaakt voor en DOOR: teamleiders, managers, medewerkers in alle leeftijd categorieën! Er is dus vol rekening gehouden met iedereen: ben je er een die graag ontdekt simpel ga je gang! Of ben je er een die liever een rondleiding wilt en graag gebruik wil maken van hulpsystemen? Alles kan!

Hoge veiligheid zonder dat in de weg zit

Bij de ontwikkeling van TeamHeijn is al op vroege stadion rekening gehouden met veilig omgaan met persoonlijke gegevens. Voorbeeld hier van is een nieuwe manier van inloggen waarbij uw wachtwoord voor uw browser verlaat versleuteld wordt en zo lekken van uw wachtwoord voorkomt en gebruik van een uitgebreid logboek met hulp en informatie. Zelf je account kan je zelf op een veilige manier deblokkeren. Deze en veel meer veiligheid functies worden toegepast zonder enige belemmering van uw mogelijkheden.

Demo

Geniet elke dag weer van uw werk en laat TeamHeijn zorgen op zich nemen. Bekijk de Demo versie als medewerker. Blijf in contact met je bedrijf door prikbord of communicatie, beheer je rooste als nooit tevoren en zie je rooster online of al op je agenda van de telefoon, vul een opendienst en zie dat je er niet alleen voor staat met dankzij help.
  Log in:
Gebruikersnaam : demo
Wachtwoord :
(Geen wachtwoord, leeg laten!)

Let wel op! U logt in met beperkingen voor meer informatie of uitgebreide demo: neem vrijblijvend contact met ons op.

Een eerlijke prijs, beslissen we samen!

Tijdelijk 1 jaar lang 20% korting op TeamHeijn!

Neem vrijblijvend contact op